OVER RECOAT

Recoat pand

Recoat BV is een samenwerking van verschillende bedrijven die oplossingsgericht werken aan duurzame coatings voor verschillende ondergronden. Binnen Recoat BV werken chemici en onderhoudsspecialisten nauw samen om duurzame en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen voor diverse branches. Gezamenlijk hebben we ruim honderd jaar ervaring in de chemie- en onderhoudsbranche.

“We zien onszelf dan ook als probleemoplosser; u heeft een probleem en Recoat BV ontwikkelt er een coating voor.”

Dit heeft geresulteerd in producten die niet alleen eenvoudig te verwerken zijn, maar bovendien zeer duurzaam zijn. Tel hierbij op dat al onze producten watergedragen zijn en zowel binnen als buiten te gebruiken zijn, en u begrijpt dat de mogelijkheden oneindig zijn. Langetermijndenken kenmerkt onze visie.

“We vragen ons voortdurend af hoe we de klant het beste kunnen helpen en tegelijkertijd de onderhoudscyclus kunnen verlengen, waardoor de onderhoudskosten op termijn afnemen.”

We sparen het milieu doordat vervanging van bijvoorbeeld kunststof of aluminium gevelelementen uit- of afgesteld kan worden. Bovendien leidt toepassing van onze producten tot een beduidende langere schoonmaakintensiteit, wat uiteraard ook goed is voor het milieu. 

WAT DOET RECOAT

Recoat ontwikkelt coatings die ondergronden beschermt tegen vuil, water, graffiti, dofheid en verwering. Wij specialiseren ons enkel in de productie van deze coatings en brengen deze coatings niet zelf aan. Wij werken samen met verschillende applicateurs die onze producten bij u aan komen brengen. Bent u geïnteresseerd in onze producten?

Recoat bv - wit